Ulus Gümrük Müşavirliği San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Tecrübeli Muhasebe Elemanı Aranıyor." ilanına ait detaylar

Tecrübeli Muhasebe Elemanı Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 217 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 10419

İş Detayları


 Gümrük Firmamızda çalışacak tecrübeli Muhasebe elemanı aranıyor.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Geçen yıllar ile birlikte HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLMAYI hedefleyen ULUS gümrük Murat YILMAZ başkanlığında bugün mesleğinin en elit kuruluşların biri haline gelmiştir.

Tüm dış ticaret işlemlerinde uzman kadrosuyla hizmet veren ULUS gümrük müşavirliği tüm İstanbul gümrükleri ile İzmir ve Bursa ofisleriyle geniş hizmet ağı oluşturmaktadır.

ULUS Gümrük Müşavirliği ; Bünyesinde Dış ticaret konularının her aşamasını takip ve sonuçlandıran uzman kadroları barındırmaktadır.

-İthalat-İhracat -Mevzuat-Danışmanlık -Yatırım Teşvik- Dahilde İşleme -Pazarlama-Muhasebe -Antrepo ve lojistik; Birimleriyle DOOR TO DOOR hizmeti vererek zamanı en iyi kullanmak suretiyle başarılı olmaktadır. Zamanın değerini bilmek yaşamın değerini bilmektir felsefesi ile müşteri memnuniyeti odaklı hızlı hareket etmek ulusun temel taşını oluşturmaktadır. Disiplinli yönetim anlayışı ile sorunları minimize eden firmamız otokontrol sistemi ile çalışmakta bu itibar ile dış ticaret yönetmelikleri ve 4458 sayılı gümrük kanunu yükümlülüklerinden ödün vermeden hizmet vermektedir.

Bu anlamda ULUS müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiş sektörünün en ayrıcalıklı kuruluşlarından biri olmaktan gurur duymaktadır.

Ulus Gümrük Müşavirliği San. ve Tic. Ltd. Şti.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com