Aden Ecza Deposu

"Satış Temsilcisi" ilanına ait detaylar

Satış Temsilcisi Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 252 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 16958

İş Detayları

SATIŞ TEMSİLCİSİ

Aden Ecza Deposu genel merkezimizde görevlendirilmek üzere; telefonda satış yapabilecek ‘Satış Temsilcisi’ çalışma arkadaşları arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER ve İŞ TANIMI


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunsan, MS Office programlarını kullanabiliyorsan, (Tercihen) Ecza deposu çalışma deneyimine sahipsen, Diksiyonum düzgün diyorsan, Telefonla iletişim ve ikna yeteneğinde kendine güveniyorsan, Müşteri ve iş odaklıysan, pratik çözümler üreterek çözüm odaklı çalışabiliyorsan, Hızlıysan, hedef odaklıysan ve kişisel motivasyonun yüksekse, Hastane/Eczaneleri arayarak siparişleri alıp sevkiyatına kadar takibini yapabilirsen, Şirketimizi kurumsal değerlerimiz doğrultusunda en iyi şekilde temsil edebilirsen, Şişli’ye, ulaşım sıkıntı yaşamayacaksan, Sağlıklı adımlarla ilerlediğimiz bu yolda, şirketimizin bir parçası olarak ekibimizde yer almak ister misin?

Şirket tanımı

 İlaç tedarik zinciri birçok sağlık hizmeti toptancısı için zor bir süreçtir, ancak iyi bir ilaç ihracatçısı bunu erişilebilir kılar. Vizyon Ecza firması, Dünya çapında Profesyonel sağlık hizmeti konumu için bir ilaç ihracat menşeidir. 15 yılı aşkın ticaret tecrübemiz ve tedarik yönetimi teknolojisi ile hızlı ve doğru ürünler sunuyoruz. En önemlisi özel ihtiyaçlar için en uygun maliyetli ve pratik çözümleri kullanıyoruz.

Copyright © 2018 isinibul.com