İm Nakış Süzene

"Sekreter Aranıyor" ilanına ait detaylar

Sekreter Aranıyor Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 434 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 14022

İş Detayları

NAKIŞ Firmasına; Sekreter aranıyor. Halkalı civarı.

Şirket tanımı

İMNakış Süzene, 1974 yılında tarihi Gürün Hanı'nda mekanik süzene ve kordene makinalarıyla nakış hayatına girmiştir. Yıllar geçtikçe müşterilerimizin isteği doğrultusunda düz nakışa girmeye karar verdik; dolayısıyla üretim alanı ve makina parkurumuzu genişleterek Bayrampaşa bölgesine taşındık. Hedefimiz; müşteri memnuniyetini sağlamak, işlerimizi zamanında ve hatasız yapmak, teknolojiyi takip ederek siz değerli müşterilerimize sunmaktır.

Dinamik ve deneyimli kadromuzla, müşterilerimizin beklentilerini aşan ürün ve hizmet kalitesini standartlaştırmak. Tedarikçilerimiz ile karşılıklı güvene dayalı ve uzun vadeli işbirlikleri kurmak. Müşterilerimizin her türlü istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çağdaş tekniklerinden faydalanarak kaliteli ürünlerle müşteri memnuniyetini sağlamak.

Tekstil sektöründe öncü firma olarak müşterilerimize en iyi hizmeti ve ürün kalitesini sunmak. Kaliteli ve zamanında hizmet ile %100 müşteri memnuniyeti sağlamak. Müşteri odaklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla tekstil sektöründe bilinen markalar arasına girmek.

BİZ KİMİZ?VİZYONUMUZMİSYONUMUZ

Copyright © 2018 isinibul.com