Kazancı Segman Oto. San. Tic. İth. İhr. Ltd. Şti

"- Şoför - Otomotiv Sektöründe Çalışmak Üzere; 30 Yaşını Aşmamış, İkitelli Civarında Oturan, Şoför Arkadaşlar Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Şoför - Otomotiv Sektöründe Çalışmak Üzere; 30 Yaşını Aşmamış, İkitelli Civarında Oturan, Şoför Arkadaşlar Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 308 görüntüleme Bay  İlan No : 17494

İş Detayları

- ŞOFÖR -

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE;

30 YAŞINI AŞMAMIŞ,

İKİTELLİ CİVARINDA OTURAN,

ŞOFÖR ARKADAŞLAR

ALINACAKTIR.

KAZANCI SEGMAN OTOMOTİV

HASAN BEY : 0530 156 94 88

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

 İstanbul-Aksaray’da 5m2 lik küçük bir alanda sadece segman servisi üzerine hizmet vermeye başlayan firmamız Kazancı Segman Otomotiv, 1986 yılında iş hayatına başlamıştır. Ticaret hayatına iki kişilik kadrosuyla başlayan firmamız, hızlı hizmet, uygun fiyat ve kaliteli ürün anlayışıyla müşteri portföyünü çok kısa bir zamanda büyütmüş ve Aksaray’da 450m2 lik yeni binasına taşınmıştır.
     1990 yılların başlarına gelindiğinde firmamız, müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla, kadrosuna yeni, genç ve dinamik personel dâhil ederek, gelişen teknolojinin imkânları doğrultusunda gerekli eğitim vererek istihdam sağlamıştır.
     Vermiş olduğumuz hizmet ve kalite anlayışıyla kısa bir zaman sürecinde, başta Amerika olmak üzere, Japonya, Almanya ve İngiltere’den gerçekleştirdiğimiz ithalatlarla segman konusunda Türkiye’de, sektöründe saygın firmalar arasında yerimizi aldık. Segman konusunda Türkiye genelinde çok iyi bir çeşide sahip bulunmaktayız. Dizel ve benzinli olarak, tüm ticari ve binek araçları, iş makineleri, forklift ve kompresör segmanlarının satışını yapmaktayız. Zaman zaman çeşitli promosyon ve kampanyalar düzenleyerek, başarılarımızı müşterilemizle paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz.
     Hızlı hizmet ve kaliteli ürün anlayışını müşterilerimize ulaştırmayı hedefledik. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak İstanbul genelinde şubeler açtık. Bu amaçla, Maslak, Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde ve Ümraniye Gümrükçüler Sanayi Sitesinde birer şube açarak, müşterilerimize en iyiyi en kısa zamanda sunmaya çalışmaktayız.

"Kime Güveneceğiniz Önemlidir, Bizimle Çalışanlar Bunu iyi bilir."

Copyright © 2018 isinibul.com