Gizem Su

"- Şoför - Şirketimiz Bünyesinde Çalışacak; Avrupa Yakasında İkamet Eden, Kamyon Ve Tır Şoförleri Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Şoför - Şirketimiz Bünyesinde Çalışacak; Avrupa Yakasında İkamet Eden, Kamyon Ve Tır Şoförleri Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 514 görüntüleme Bay  İlan No : 14443

İş Detayları

- ŞOFÖR -

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK;

AVRUPA YAKASINDA İKAMET EDEN,

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ

ALINACAKTIR.

 

Şirket tanımı


Yaptığımız işin toplum sağlığı ve güvenliği yönünden çok önem arz ettiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle çalışmakta olduğumuz firmalarda her zaman temizliğe önem vermekteyiz. Kullanmakta olduğunuz içme suyu depolarının temizliği konusunda uzman personelimiz tarafından periyodik olarak firmamızca ücretsiz yapılmaktadır.

Size teklifiniz sunduğumuz içme suyu’nun kendi kaynaklarından elde ettiği lezzetli ve hafif içimli doğal kaynak suyudur.

 Doğal kaynak suyunu modern teknoloji kullanarak kaynağından alıp kendi paslanmaz krom tankerlerimizle sağlıklı ve hijyenik olarak sizlere güvenli bir şekilde ulaştırmak.
 Firmamızın kalite ve rekabet gücünüen üst düzeye çıkaracak teknoloji kullanarak doğal kaynak suyu taşımı ve dağıtma sektöründe öncülük ve liderlik yapmak.Misyonumuz :Vizyonumuz :

Şirketimiz 1995 yılından bu güne kadar toplu su tüketim yerlerine sağlıklı, hijyenik ve kaliteli içme suyunu açık olarak tankerlerle sunmaktadır.Şirketimiz çalışmakta olduğu firmalardan daimi olara memnuniyet ve teşekkür temennilerini almakta ve herhangi bir şikayetle karşılaşmamaktadır.

GİZEM SU

Copyright © 2018 isinibul.com