Mono Dijital Reklamcılık İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

"Src Belgeli, 35 Yaş Altı Kamyonet Şoförleri " ilanına ait detaylar

Src Belgeli, 35 Yaş Altı Kamyonet Şoförleri Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 477 görüntüleme Bay  İlan No : 10582

İş Detayları

BAĞCILAR- GÜNGÖREN- ESENLER CİVARINDAN 

SRC BELGELİ, 35 YAŞ ALTI 

KAMYONET ŞOFÖRLERİ

ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

2015 yılında yola çıktığımız günden bu yana reklam ve tanıtım sektöründe hızla yükselen Mono Reklam ailesi olarak, geniş ürün yelpazemizi uygun fiyatla piyasaya sunuyor ve işbirliği yaptığımız firmalar için fark yaratmaya devam ediyoruz. Hızlı tedarik ve kaliteli ürün vaadini sürekli olarak odağında tutan profesyonel ekibimiz ile birlikte müşteri memnuniyetini garanti ediyoruz.

Birlikte çalıştığımız firmaları, müşteriden öte iş ortağı olarak konumlandırdığımız Mono Reklam altında, bize güvenen her bir firmanın ihtiyaçlarını eksiksiz giderme amacıyla profesyonel ekibimizin gücünü günümüz teknolojisiyle buluşturuyoruz. Böylece satış öncesinde ve sonrasında devam eden müşteri memnuniyeti için gerekli altyapıyı oluşturmayı başarıyoruz. Sektörde en iyi kalitede ürünü en uygun fiyatla buluşturmak için operasyonel gücümüzü sürekli olarak geliştiriyoruz.

Başarının tesadüf olmadığı inancıyla hareket ederek müşteri hizmetlerinden teknik ekibe kadar her aşamada özenle çalışıyoruz. Türkiye’de tabela malzemesi denince akla gelen ilk firma olma gayesiyle, pleksi, kesim folyosu, vinil, dekota, mesh, citylight, led gibi arka planda fark yaratan ürünlerde her zaman en kaliteli seçeneklerin güvenilir tedarikçisi olmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımımız sayesinde yalnızca bir tedarikçi değil aynı zamanda bir çözüm ortağı olarak birlikte çalıştığımız firmaların güvenini kazanıyoruz.
Ürün kalitesi, ürün çeşitliliği, hızlı ve güvenilir hizmet; bizim olmazsa olmaz unsurların başında gelir. Bünyemizdeki her ürünü test ederek kaliteden ödün vermeyen Mono Reklam olarak, bir reklamcının ihtiyacı olan tüm materyali sunuyor ve bunun sonucunda iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştıran bir hizmet sağlıyoruz. Olası her türlü sorunu çözmek için satış sonrası destek vererek müşteri ilişkilerini her daim güçlü tutmayı başarıyoruz.

MONO DİJİTAL REKLAMCILIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com