Donato Tekstil İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

"Tecrübeli Bayan Planlama Uzmanı Aranıyor" ilanına ait detaylar

Tecrübeli Bayan Planlama Uzmanı Aranıyor Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 349 görüntüleme Bayan  İlan No : 20536

İş Detayları

BAĞCILARMahmutbey'de Triko imalatı yapan firmamıza

MicrosoftOffice Programına hakim

TecrübeliBayan Planlama Uzmanı ve

İplikdeposunda yetiştirilmek üzere

BayDepo Elemanı aranıyor.


Sosyal Haklar

  • SGK
  • Servis
  • Yemek

Şirket tanımı

Biz Kimiz...
Donato Tekstil'in temelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ergün KADEMOĞLU'nun öncülüğünde bir aile şirketi olarak 1984 yılında Yeşildirek'te atılmıştır. O yıllarda çocuk giyimi ve triko toptan satışı ile faaliyetlerini sürdüren Donato Tekstil, 1997 yılında Güngören'de üretim ayağını da kurarak, ağırlıklı erkek triko imalatı ve bunun yanında bayan ve çocuk olmak üzere triko kazak üretimini paket teslimi olarak yapmaya başlamıştır.
Gelişen teknolojiye ayak uydurarak makine parkurunu sürekli yenileyen ve geliştiren Donato Tekstil, son sistem 65 adet Stoll CMS 433 TC ve Hp compact makinesiyle ilerlemesine doğru ve güvenilir adımlarla devam etmektedir. Bağcılar'da üretim alanında işinde uzman personeli ile birlikte 3gg ile 12gg arasında üretim bandıyla yıllık ortalama 2,5 milyon adet triko paket teslimini müşterilerine gerçekleştirmektedir.
Donato Tekstil'in ana hedefi, ülkemizdeki tanınmış kot ve trend giyim firmaları için güvenilir ve güvenilir çözüm ortağı olarak kendi kreasyonları için maksimum güven ve kalite çerçevesinde üretimini sürdürmektir. Donato Tekstil ağırlıklı olarak erkek triko üretiyor ancak üretiminde kadın ve çocuk triko da bulunuyor ve üretiminin% 30'unu ihracata ayırıyor.
Siz değerli müşteri ve çözüm ortaklarımızın memnuniyeti firmamızın en önemli kalıcı değeridir.
Donato Triko Yetkilisi
Osman KADEMOĞLU

Donato Tekstil İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Copyright © 2018 isinibul.com