Çiçek Tekstil Ürünleri İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"- İmalat Modelisti - Çiçek Tekstil Zeytinburnu'ya Örme Ve Dokumada Tecrübeli, Gerber V-10 Programına Hakim, Çocuk Gurubunda İç Piyasada Deneyimli, Koleksiyondan İmalata Kadar Takibini Yapabilecek, En Az 5 Yıl Deneyimli Modelist Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- İmalat Modelisti - Çiçek Tekstil Zeytinburnu'ya Örme Ve Dokumada Tecrübeli, Gerber V-10 Programına Hakim, Çocuk Gurubunda İç Piyasada Deneyimli, Koleksiyondan İmalata Kadar Takibini Yapabilecek, En Az 5 Yıl Deneyimli Modelist Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 349 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 13935

İş Detayları

- İMALAT MODELİSTİ -

ÇİÇEK TEKSTİL ZEYTİNBURNU'YA

ÖRME VE DOKUMADA TECRÜBELİ,

GERBER V-10 PROGRAMINA HAKİM,

ÇOCUK GURUBUNDA İÇ PİYASADA DENEYİMLİ,

KOLEKSİYONDAN İMALATA KADAR TAKİBİNİ YAPABİLECEK,

EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ

İMALAT MODELİSTİ

ALINACAKTIR.

0212 416 51 64 - DAHİLİ 134 DEN BAŞVURU YAPABİLİR

[email protected]  MAİL ADRESİNDEN CV GÖNDEREBİLİRSİNİZ


Şirket tanımı

ÇİÇEK TEKSTİL 1999 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne dinamizmi ve yenilikçi yapısıyla çocuk giyim sektörünün önder firmalarından biri olmuştur.

Örme başta olmak üzere, dokuma ve triko kategorilerinde aktif üretim yapan ÇİÇEK TEKSTİL, ikiyüze yakın çalışanı ile kaliteden ödün vermeden yoluna devam etmektedir. Üretiminin yanı sıra aktif satış noktalarında da herkesin beğenerek sahip olabilecegi ürünlerden oluşan bir markalar topluluğu olmayı hedeflemektedir.

CICHLID bebe ve çocuk giyiminde kız çocuklar için güncel, yenilikçi ve modern tasarımıyla dikkat çekmektedir. MACKAYS ise yeni doğan grubundan 16 yaşa kadar geniş bir yelpazeyle hitap eden sportif, dinamik ve şık tasarımıyla vitrinleri süslemektedir.

ÇİÇEK TEKSTİL ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com