Parkhande

"--- Tecrübeli Model Makinacı --- --- Kalite Kontrol Uzmanı --- Acele Merter'deki Bayan Giyim Firmamıza; Tecrübeli Model Makinacı Ve Kalite Kontrol Uzmanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

--- Tecrübeli Model Makinacı --- --- Kalite Kontrol Uzmanı --- Acele Merter'deki Bayan Giyim Firmamıza; Tecrübeli Model Makinacı Ve Kalite Kontrol Uzmanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 584 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 24866

İş Detayları

--- TECRÜBELİ MODEL MAKİNACI ---

--- KALİTE KONTROL UZMANI ---

ACELE MERTER'DEKİ

BAYAN GİYİM FİRMAMIZA;

TECRÜBELİ MODEL MAKİNACI VE

KALİTE KONTROL UZMANI

ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı


 Markamız uzun yılların deneyimiyle, kaliteli hizmet ilkesini esas edinen, evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında örgütlenen bir şirket yapısı ile her geçen gün kendisini yenilemeye ve özgün tasarımlarıyla hızlı moda kategorisinde varlığını hissettirmektedir.

   Tasarımlarımız ülkemizde ve dünyadaki trendleri takip eden genç ve dinamik ekibimiz tarafından hazırlanırken, spor ve sıra dışı tasarımları modern yaşama uygun şıklıkta ve rahatlıkta hazırlanmaktadırlar.
 

   Hızlı moda kategorisinde, özellikle kentli genç profesyonellerin, iş hayatı dahil günün farklı zaman dilimlerinde kullanabileceği güncel modayı yansıtan ürünleri makul fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
 

   Sektörümüzdeki teknolojik yenilikleri yakından takip eden, insana yatırımı, insan eğitimine yatırımı en büyük yatırım gören ve bu anlayışla hareket eden, kalite standartları çıtasını hep en yüksekte tutmaya çalışan, bilgi ve birikimini, ürünlerimizle buluşan tüketiciye yansıtmayı prensip edinen bir yönetim anlayışı ve yüksek üretim kapasitesi ile yoluna devam etmektedir.

PARKHANDE

Copyright © 2018 isinibul.com