Lider Kağıtçılık San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Çay Servisi, Temizlik Ve Yemek Servisinden Sorumlu Bayan" ilanına ait detaylar

Çay Servisi, Temizlik Ve Yemek Servisinden Sorumlu Bayan Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 320 görüntüleme Bayan  İlan No : 10518

İş Detayları

HADIMKÖY YEŞİLBAYIR'DAKİ FİRMAMIZA

ÇAY SERVİSİ, TEMİZLİK VE

YEMEK SERVİSİNDEN SORUMLU

BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR.

BAĞCILAR VE HALKALIDAN SERVİS MEVCUTTUR.

Şirket tanımı

1968 yılunda faaliyetine başladığı tarihten günümüze kadar geri dönüşüm sektörüne hizmet eden Lider Kağıtçılık, dünyadaki hızlı tüketimin yol açtığı sorunların giderilmesi, kaynakların doğru kullanılarak atık yönetiminin gerçekleştirilmesi hedefiyle yola çıkmış, insanlığın doğadan aldıklarını doğaya vermeyi felsefe edinmiş bir kuruluştur.

Sektörünün yeniliklerini sürekli takip ederek, müşteri isteklerine odaklı çalışma prensibini kabul etmiştir.

Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan, 30.07.2004 tarihli 25538 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Ambalaj Atıları Kontrolü Yönetmeliği” uyarınca 2009 yılında Toplama Ayırma Tesisi Geçici Çalışma İzni’ni alarak bünyesine ambalaj atıkları ayrıştırma sistemini de eklemiş, atık yönetimi konusundaki faaliyetlerine hız kazandırmıştır.

Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Lider Kağıtçılık, yılda ortalama 65 bin-80 bin ton kağıdı gerek yurt içi gerek yurt dışındaki geri dönüşüm tesislerine tedarik ederek geri dönüşüm zincirindeki payını sadece ulusal değil global boyutlara ulaştırmaktan ve sektördeki güvenilir yerini almaktan gurur duymaktadır.

Sektörde 50.ci yılımıza doğru giderken sürekli büyüyerek müşterilerimize daha hızlı, daha kaliteli hizmeti sunmak için Temmuz 2013 tarihinde Halkalı Dereboyu Caddesindeki 5.000 metrekarelik yeni depomuza taşındık. Lider Kağıtçılık, yeni sahasında, yeni makine parkuru ve büyüyen depolama hacmi ile birlikte kapasitesini 2 katına çıkarmıştır.

LİDER KAĞITÇILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com