Rober Metal

"Topçular'da Bulunan Firmamıza; İmalat Bölümünde Çalışacak, Lise Mezunu, Askerliğini Yapmış. Bay Eleman Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Topçular'da Bulunan Firmamıza; İmalat Bölümünde Çalışacak, Lise Mezunu, Askerliğini Yapmış. Bay Eleman Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 534 görüntüleme Bay  İlan No : 15862

İş Detayları

TOPÇULAR'DA BULUNAN FİRMAMIZA;

İMALAT BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK,

LİSE MEZUNU,

ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ.

BAY ELEMAN

ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

Firmamız, 2007 yılından itibaren, Makine, Otomotiv, Elektrik, Elektronik, Tekstil, Endüstri, Enerji ve Sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara Polisaj (Yüzey Parlatma) , Elektropolisaj (Krom Yüzeyi Parlatma), parlak krom prosesleriyle metal üzerine kaplama hizmeti vermektedir.

VİZYON

İşçilikteki kalitemizle, istikrarlı fiyat politikamızla ve aldığımız işleri zamanında teslim ederek iş hayatına katkılarımızla zenginleştirerek, sektörümüzde takdir edilen lider konumuna yükselmek, İşbirliği içinde çalıştığımız kişi ve kuruluşlar nezdinde güvenirliliğimizi kanıtlamış olarak her zaman tercih edilen firma olmak, Herkesin kalitesini ve istikrarlı yükselişini onayladığı bir firma olmamızı sağlayan değerlerimizi geliştirerek, metal kaplama sektörünün önde gelen ismi olma özelliğimizi sürdürmek bugün olduğu gibi gelecekte de en büyük vizyonumuz olacaktır.

MİSYON

Metal kaplama sektöründe yılların getirdiği tecrübe ve ayrıcalığımızı en uygun şekilde kullanarak, gelişmiş yönetim modelleri ile işletilen şirket kültürünü yaratmak , teknolojik gelişmeleri ürünlerine yansıtmak, şirket değerini büyütmek ,kusursuz ve tam zamanında hizmet anlayışımızla güvenli iş sürekliliği sağlamaktır.

ROBER METAL

Copyright © 2018 isinibul.com