Kuzey Makina Plastik Ve İnş. San. Dış Tic. Ltd. Şti.

"- Gazaltı Kaynakçıları - Kuzey Ofis Mobilyaları Firmamıza; Küçükköy Ve Civarından, Gazaltı Kaynakçıları (Bay) Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Gazaltı Kaynakçıları - Kuzey Ofis Mobilyaları Firmamıza; Küçükköy Ve Civarından, Gazaltı Kaynakçıları (Bay) Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 273 görüntüleme Bay  İlan No : 22301

İş Detayları

- GAZALTI KAYNAKÇILARI -

KUZEY OFİS MOBİLYALARI FİRMAMIZA;

KÜÇÜKKÖY VE CİVARINDAN,

GAZALTI KAYNAKÇILARI (BAY)

ALINACAKTIR.

CEBECİ Cad. 568/3 Sok No: 10 Küçükköy)(Karayolları Mah.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Kuzey Makina 1979 yılında Güler Plastik Kalıp Sanayi adı altında Fikri Güler tarafından kurulmuştur. Atölye çapında faaliyetine başlayan firmamız Türkiye'nin ileri gelen şirketlerine (Arçelik, Beko, Profilo... v.s.) plastik enjeksiyon ve metal pres kalıpları imalatı yapmıştır.

1998 yılında bu bilgi ve beceri birikimini büro mobilyaları alanında kullanmak isteyen Güler Plastik Kalıp Sanayi büro mobilyaları yedek parça imalatı yapmak üzere KUZEY MAKİNA LTD. ŞTİ. adı altında fabrikasyon sistemine geçiş yapmıştır.

Zaman içerisinde kalitesinden ödün vermeden gelişen ve gelişimine devam eden firmamız Fikri Güler ve oğulları Ercan ve Uğur Güler ile birlikte büyüyerek büro mobilyaları yedek parça alanındaki haklı mücadelelerine devam etmektedirler.

Hiçbir zaman kalite ve tasarım politikasını bozmadan çalışan firmamız her geçen gün teknolojik yatırımlarla yeni projelere imza atarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam edecektir.

KUZEY MAKİNA PLASTİK VE İNŞ. SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com