Devran Motor Yatakları Burçları Ve İnş. San Tic Ltd. Şti

"Esenler'deki Fabrikamıza; Eksantrik Presde Çalışacak Vasıflı Elemanlar. Aranıyor" ilanına ait detaylar

Esenler'deki Fabrikamıza; Eksantrik Presde Çalışacak Vasıflı Elemanlar. Aranıyor Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 250 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 18018

İş Detayları

ESENLER'deki fabrikamıza; eksantrik presde çalışacak vasıflı elemanlar. aranıyor

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı


Devran Motor Yatakları ve Burçları Sanayi 1967 yılında, otomotiv sektörü yedek parça alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuş ve halen 20.000 m2 açık, yaklaşık 6.000 m2 kapalı alanda, müşteri memnuniyeti odaklı üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Şirket, çelik kılıflı bronz, çelik kılıflı alüminyum-kalay alaşımları ve beyaz metal malzemeleri kullanarak 4.000 çeşitten fazla motor yatağı, piston kol burcu, akson burcu, eksantrik yatağı ve krank ayı üretmektedir.

Devran Motor Yatakları ve Burçları 100’ün üzerinde çalışanı ile aylık 500.000 adet üretim kapasitesine ulaşarak; Türkiye’nin önde gelen burç, yatak üreticisi ve ihracatçısı haline gelmiştir. Üretim tecrübesi ve kalitesini ISO 9001 ile IATF 16949 kalite belgelerini almak suretiyle pekiştirerek yurt içi, yurtdışı ana sanayi, montaj ve yan sanayi firmalarının öncelikli tercihleri arasında yerini almıştır.

 ve  markalı ürünler başlıca otomobil, hafif ticari, kamyon, otobüs, ağır ticari, traktör, tarım makinaları, iş makinaları, gemi, demiryolu taşıma araçları, jeneratörler, kompresörler, su ve yağ pompaları imalatçı ve yedek parça tedarikçilerine hitap etmektedir. Devran Motor Yatakları ve Burçları Sanayi, gelişen teknoloji, yeni araç çeşitleri ve değişen müşteri taleplerine cevap verebilmek için dinamik AR-GE yapısıyla hızlı çözümler sunmaktadır.DEVRANWILDCAT

Hakkında

DEVRAN MOTOR YATAKLARI BURÇLARI VE İNŞ. SAN TİC LTD. ŞTİ

Copyright © 2018 isinibul.com