Döv-Has Çelik Dövme San.Tic.A.Ş.

"Tornacı, Cnc Dik İşleme Operatörü" ilanına ait detaylar

Tornacı, Cnc Dik İşleme Operatörü Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 840 görüntüleme Bay  İlan No : 15997

İş Detayları

FİRMAMIZA
KAYABAŞI Şamlar Mahallesi'ndeki Sıcak Çelik Dövme Fabrikamıza;
KALİTE Kontrolcü,
SICAK Çelik Dövmeci,
EKSANTRİK Presci, Şahmerdancı,
SICAK Çelik Dövme Kalıp Ustası,
TORNACI, CNC Dik İşleme Operatörü,
VASIFSIZ Elemanlar

Şirket tanımı

DÖV-HAS ÇELİK DÖVME SAN. A.Ş. 1983 yılında İstanbul-Kartal'da aile şirketi olarak temellerini atan DÖV HAS A.Ş. daha sonra 1991 yılında İstanbul-Başakşehir'de 17.000m² kapalı alan üzerinde 7.000m² kapalı alanda dövmehane, ısıl işlem, tamamlama hatları ve kalıp atölyesine sahip dövme fabrikası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yıllık 7500 ton dövme kapasitesine sahip tesisimizde 700 Ton,2000Ton ve 4000 Tonluk Maxi Presler, 1600MKP ve 6300 MKP Havalı çekiçler ve yardımcı presler ile 1kg - 40 kg arasında çeşitli boy ve şekillerde karbonlu ve alaşımlı çeliklerden üretilen parçalar, otomotiv, otomobil, kamyon, traktör, iş makineleri, tank palet ve endüstri dallarında ana eleman olarak modern teknolojiye uygun üretim yapılmaktadır.

ISO9001:2008 kalite belgesine sahip firmamız, profesyonel çalışan kadrosu ile kalite anlayışı doğrultusunda müşterilerine üretimden sevkiyata kadar güvenli hizmet sunmaktadır.

Başlıca ürünlerimiz; Dişli taslakları, krank milleri, kam milleri, biyel kolları, aksonlar, aks milleri, direksiyon kolları, kardan çatalları, diferansiyel grup milleri ve diğer dövme parçalar sıcak dövme olarak Türkiye ve dış piyasaya ağır ve hafif araçlar, binek otomobiller, endüstriyel motor sanayi, tarım makineleri, traktör endüstrisi ve otomotiv ana sanayisine işleme ve montaj amaçlı parça tedarik eden birçok üretici firmalara hizmet vermektedir.

 
 

DÖV-HAS ÇELİK DÖVME SAN.TİC.A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com