Varlık Makina San. İç Ve Dış Tic. A.Ş.

"Varlık Makina Hadımköy Fabrikasına; Kaynakçı Ve Mekanik Tornacı Arıyor. " ilanına ait detaylar

Varlık Makina Hadımköy Fabrikasına; Kaynakçı Ve Mekanik Tornacı Arıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 277 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 12813

İş Detayları

HADIMKÖY'de Makina İmalatı Yapan Firmamıza;

KAYNAKÇI ve MEKANİK TORNACI

ALINACAKTIR. Başvuru: 0 212 798 26 25

Şirket tanımı

Ülkemizde ve yurtdışında 40 yıldır hizmet veren VARLIK MAKİNA SAN. İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ; kireç fabrikaları, kömür eleme paketleme tesisleri, yapı kimyasalları, entegre alçı tesisleri yapımı, yedek parça ve servis bakım imalatıyla uğraşmaktadır. Varlık Makina, 1976 yılında Ekrem VARLIK tarafından kurulmuş olup üretimi, deneyimi ve ürünlerinin yüksek kalitesiyle ülkemizde ve yurtdışında kendi alanında bir marka haline gelmiştir. Firma, bununla beraber bütün girdiği alanlarda da lider olmayı başarmıştır. Varlık Makina ayrıca anahtar teslim tesisler ve bunların yanında paketleme, paletleme, streç hood gibi detaylı makinelerin ilk defa Türkiye’de üretimini yapan,  yurt içi ve yurt dışı pazarlama görevini de Türkiye’de üstlenerek ürünleri yurt dışına pazarlayan ilk firma olmuştur. Firma, paketleme konusunda çok iyi yerlere gelmiş ultrasonik kapamalı otomatik torba takmalı makineler geliştirerek dünyadaki dev firmalara bu sektörde Varlık Makina'nın da olduğunu göstermiştir. Her yıl en az iki yeni makinenin üretimini yapıp ürün yelpazesine katan ve yurt içi ve yurt dışında 10 fuara katılan Varlık Makina, içerideki ve dışarıdaki hedeflerini her yıl artırarak dünya çapında bir firma olduğunu ispat etmektedir.


Üretime 1976’da Karaköy’de, 1984’te Bayrampaşa’da, 1996’da İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, 2004’te Hadımköy Koskoop Sanayi Sitesi’nde başlanmıştır. Ayrıca hizmetlerini modern koşullar altında sunmak adına Koskoop Hadımköy’de 21.000m2’lik kapalı bir alan inşa eden Varlık Makina böylece kendi tesislerinde üretim yapmaya başladı. Firma, bununla birlikte üretim sürecini hızlandırarak yerli ve yabancı taleplere kısa zamanda cevap verebilmeye başlamıştır. 22 Mühendisi ve 150 beyaz yaka ve mavi yakalı çalışanıyla Varlık Makina, sektördeki lider konumunu sürdürmektedir.


Özellikle kaliteli üretime önem veren Varlık Makina, İSO 9001 sertifikalı bir firmadır. Kaliteli hammadde seçiminden üretim aşamasında kullandığı ileri teknoloji ürünü CNC makinelerine değin olmak üzere kalitede önder ve örnek bir kuruluş olmayı başaran firma, yine kendi bünyesinde oluşturduğu kalite kontrol departmanıyla, kaynak, taşlama, kumlama, boyama, montaj ve paketleme işlemleri gibi üretimin bütün aşamalarında kendisini geliştirip daha kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflemiştir. Ayrıca geniş bir ürün yelpazesine ve yedek parça servisine sahip Varlık Makina bu anlamda kaliteli ve sürekli bir hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir.

Varlık Makina, hammaddenin mamul haline dönüşmesi sırasındaki tüm aşamaları bünyesinde bulunduran dünyadaki birkaç büyük “TAM ENTEGRE” kuruluştan biridir. Firma, ürün kalitesi sayesinde uluslararası bir marka haline gelmiştir. Amacımız, uluslararası piyasalarda kabul görmekte olan makinelerimizin yeni projelerle daha da geliştirilmesi ve böylece firmamızın dünya devleri arasındaki yerinin pekiştirilmesidir.

Varlık Makina San. İç ve Dış Tic. A.Ş.

Copyright © 2018 isinibul.com