Özüm Gıda A.Ş

"Ürün Sevkiyat Elemanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

Ürün Sevkiyat Elemanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 397 görüntüleme Bay  İlan No : 11814

İş Detayları

SULTANGAZİ'deki gıda firmamızda; ürün sevkiyatı yapacak eleman alınacaktır.

Şirket tanımı

Şirketimiz Özüm Gıda San. Ve Tic A.Ş.,  1994 yılında Türkiye’nin en verimli tarım alanlarının merkezi olan Kütahya’da faaliyete geçmiş olup, bugün 4300 metrekare açık alan üzerine kurulu 2100 metrekare kapalı alanda üretim yapmaktadır.

Zengin bir makine parkuruna ve modern bir üretim tesisine sahip olan Özüm Gıda, Kütahya’da konumlanmış olması itibariyle, hem meyve tedariğinin yapıldığı lokasyonlara, hem iç pazarda hizmet verdiği sektörlerin tüketicilerine, hem de ihracat limanlarına yakın olmanın avantajından yararlanmaktadır.

Ürün porföyünde konserve meyve ve meyve şekerlemeleri, marmelat, konsantre içecekler ve meyve suları bulunduran Özüm Gıda, mevsiminde toplanmış ve özenle seçilmiş meyveleri en hijyenik şartlarda işleyerek yurt içi ve yurt dışı pazarlarındaki tüketicilerine sunmaktadır.

Ürünlerinin iç satışını perakende, otel, restoran, cafe, pastane ve yemekhane gibi toplu tüketim kanallarına sunmakta olan Özüm Gıda, ihracat taleplerini de özel markalı etiketler ile karşılamaktadır. Aynı zamanda gıda firmalarının ara mamül ve işlenmiş yarı mamül ihtiyacına yönelik üretimler de gerçekleştirmektedir. 

Özüm Gıda A.Ş

Copyright © 2018 isinibul.com