Varan Tulumba Pompa Sanayi

"Fabrikamıza; Pompa İmalatında Çalışacak Vasıflı / Vasıfsız Elemanlar" ilanına ait detaylar

Fabrikamıza; Pompa İmalatında Çalışacak Vasıflı / Vasıfsız Elemanlar Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 132 görüntüleme 21-40 Yaş Bay  İlan No : 24847

İş Detayları

Yenibosna Bahçelievler’de bulunan Su Pompası ve Hidrofor Üretimi yapan Fabrikamıza;

İmalat ve Montajda Çalışacak

Tercihen

35 yaşını aşmamış,

Askerliğini yapmış,

Yetiştirilmek üzere

VASIFSIZ ELEMANLAR veya

VASIFLI ÜRETİM ELEMANLARI  alınacaktır.

Adres: Çobançeşme, Sanayi Cad. Çalışlar Sok. No:19 Yenibosna- Bahçelievler- İstanbul


Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Sektörümüzde lider kuruluş olarak, ismimizi ülkemizin öncü markası haline getirip dünya standartlarına uygun kaliteli ürünleri daha ucuza üretmektir. 1975 Yılında, Karaköy / Şişhane' de ufak bir dükkanda kurulan Varan Tulumba; her geçen gün büyüyerek ve kendisini geliştirerek bugün İstanbul - Çobançeşme mevkiinde bulunan fabrikasında faaliyetine devam etmektedir. İmalatımızda; 1/2 Hp' den 125 HP'ye kadar Monofaze ve Trifaze Monoblok, Kademeli ve Salyangoz Pompalar - Hidrofor çeşitleri - Dalgıç ve Drenaj Pompaları üretilmektedir. Yeniliğe açık; Kaliteyi ve Güveni simge edinen Varan Tulumba ; Müşteri Memnuniyetini hep ön planda tutmuştur. Servis ve Yedek Parça Garantisi ile uygun fiyat politikasını hep bir arada tutan Varan Pompa Türkiye' nin her yerinde siz değerli kullanıcılarımızın hizmetindedir.
Hakkımızda
Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünleri, sorumluluk bilinciyle isteklerine uygun şekilde ve zamanında üreterek, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak; çalışanlar, tedarikçiler ve müşterilerimiz arasında güven oluşturmaktır.
Misyonumuz
Sektörümüzde lider kuruluş olarak, ismimizi ülkemizin öncü markası haline getirip dünya standartlarına uygun kaliteli ürünleri daha ucuza üretmektir.
Vizyonumuz

Varan Tulumba Pompa Sanayi

Copyright © 2018 isinibul.com