Tutay Tekstil

"İhracat Firmamıza; Kotta Çalışacak Bay Ve Bayan Müşteri Temsilcisi (Müşteri Pörtföyü Olan) Modelist Yardımcısı, Fason Takipçisi Düz Makinacı Çift İğne Kollucu, Ortacılar, Metocu, Paketlemeci Gece Bekçisi Alınacaktır." ilanına ait detaylar

İhracat Firmamıza; Kotta Çalışacak Bay Ve Bayan Müşteri Temsilcisi (Müşteri Pörtföyü Olan) Modelist Yardımcısı, Fason Takipçisi Düz Makinacı Çift İğne Kollucu, Ortacılar, Metocu, Paketlemeci Gece Bekçisi Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 650 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 22404

İş Detayları

İHRACAT FİRMAMIZA;

KOTTA ÇALIŞACAK

BAY VE BAYAN

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

(MÜŞTERİ PÖRTFÖYÜ OLAN)

MODELİST YARDIMCISI,

FASON TAKİPÇİSİ

DÜZ MAKİNACI

ÇİFT İĞNE

KOLLUCU, ORTACILAR,

METOCU, PAKETLEMECİ

GECE BEKÇİSİ ALINACAKTIR.

YAKIN ÇEVREDE İKAMET EDEN

PERSONEL ALINACAKTIR.


Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Firmamız 1989 yılında İstanbul Bağcılar’da kot imalatı yapan bir firma olarak Osman TUTAL ve Dursun TAYFUR tarafından kurulmuştur.
1994 yılında Tutay Tekstil ismini alarak şirketleşen firmamız üretici ve ihracatçı firma olarak faliyetlerine devam etmektedir.
Tutay Tekstil erkek ve bayan hazır giyimde 30 yıllık bir deneyime sahiptir.Kaliteli ve seçkin kumaşlardan oluşan kolleksiyonu ile sektörde özellikle yurt dışında geniş bir çevreye hitap etmektedir.


Tutay Tekstil olarak üretilen ürünler kot pantolon, gabardin pantolon, mont, gömlek, şort, etek, ve yelek üretimi yapılmaktadır.
Firmamız yılda ortalama 600.000 adet üretim kapasitesine sahiptir. Üretiminin %99’unu ihraç etmektedir.
Fabrikamız 6.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu olup tasarım, modelhane, planlama, kesim, dikim, ütü ve paketleme kendi bünyesindedir.
Ağırlıklı çalıştığı ülkeler İsrail, Kanada, Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Macaristan, Almanya ihracat yaptığı ülkelerin başında yer almaktadır.
Tutay Tekstil olarak firmamız kalitesinden ödün vermeyen anlayışımızla dış piyasadaki başarıyı devam ettirip, daha da güçlendirmek olacaktır.

TUTAY TEKSTİL

Copyright © 2018 isinibul.com