Ateşler Ambalaj San Tic. A.Ş.

"Yapıştırma Ustası-Kalfası Ve Vasıfsız Elemanlar" ilanına ait detaylar

Yapıştırma Ustası-Kalfası Ve Vasıfsız Elemanlar Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 188 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 22388

İş Detayları

ESENYURT'taki Matbaamızda Yapıştırma bölümünde görevlendirelecek,

Usta,Kalfa ve Vasıfsız elemanlar alınacaktır.


Adres:Osmangazi Mah. Barış Manço Cd. No:7 D:3 Kıraç- Esenyurt


0.212.886°10°77



[email protected]

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

1974 yılında Ateşsan Kağıtçılık Matbaa Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. olarak Naim Ateş ve kardeşleri tarafından temellerini attığımız ambalaj üretim sektöründe büyüyerek geçirdiğimiz yılların ardından kurmuş olduğumuz ofset kutu üretim tesisimiz Ateşler Ambalaj Matbaa San. Tic. Ltd. Şti. olarak kısa bir sürede sektörün markası haline geldi. Ateşler Ambalaj günümüzde ileri teknoloji makine parkuru ile ayrım yapmaksızın bütün sektörlere hizmet verebilmektedir. Firmamız müşteri memnuniyetine verdiği önem ve ürün kalitesinden ödün vermeksizin ulaştığı verimlilik ile hep daha iyisini üretmek ve sunmak için çalışıyor.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek makine parkurunu sürekli genişletmekte ve yenilemekte olan Ateşler Ambalaj kaliteye gösterdiği hassasiyet ile her geçen gün biraz daha büyümekte ve müşteri portföyünü sürekli genişletmektedir.

Ateşler Ambalaj, ambalaj sektöründe sadece Türkiye’de değil Avrupa’yı da kapsayan geniş bir coğrafyada her zaman ilk tercih edilen firma olmayı hedeflemekte ve bu hedefinin bilincinde ilerlemektedir. Temel ilke olan, müşteri memnuniyeti ve kaliteli üretim anlayışını, satış sonrası hizmetlerine de doğrudan yansıtabilme özelliği, firmamızı Türkiye’nin önde gelen firmalarının öncelikli tercihi yapmaktadır.

ATEŞLER AMBALAJ SAN TİC. A.Ş.

Benzer İş İlanları

Copyright © 2018 isinibul.com