İlke İç Giyim Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"- Ön Muhasebe Elemanı - Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki İlke İçgiyim Firmamıza; Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Ön Muhasebe Elemanı - Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki İlke İçgiyim Firmamıza; Ön Muhasebe Elemanı Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 208 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 20635

İş Detayları

- ÖN MUHASEBE ELEMANI -

GAZİOSMANPAŞA KÜÇÜKKÖY'DEKİ

İLKE İÇGİYİM FİRMAMIZA;

ÖN MUHASEBE ELEMANI

ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

İLKE İÇ GİYİM TEKSTİL SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. olarak 29 yılın vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübe ile birlikte, Kadın, Erkek, Kız Çocuk ve Erkek Çocuk iç giyim ürünlerinin üretimlerini yapıp, toptan ve online satışlarını gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her geçen gün gerek farklı kumaş modelleri gerekse farklı kalıp ve görselliklerden yararlanarak yeni ürünlerimizle ürün yelpazesini genişletmekteyiz. Her zaman daha iyiyi üretmek için çabalamaktayız.

Kısa bir zaman zarfı içerisinde Tekstil sektöründe ve özellikle iç giyim sektöründe adından söz ettiren bir firma olmamızdaki  şüphesiz en büyük etken, benimsemiş olduğumuz “kalite politikası” ile beraber uygulanan etkin “satış politikası”dır.

MİSYON,

Dünya çapında kazanılacak başarılarla ülkemizin tekstil ve iç giyim sektöründe gelişmesine ve büyümesine katkıda bulunmak. Yaşanan küresel değişimin etkilerinden tüketicilerimizi koruyarak, onlara en uygun fiyat - performans dengesiyle kaliteli ürünleri sunarken ölçülebilir büyüme sağlamak.

VİZYON,

Moda ve kişisel iç giyim ihtiyaçlarının karşılanması konusunda fark yaratan ürünleriyle ulusal ve uluslararası arenada sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olmak.

İLKE İÇ GİYİM TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com