Erdemir Tekstil Yan Ürünleri Ve Etiket San. Tic. Ltd. Şti

"Micro Programı Bilen Genç Bayan Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor. " ilanına ait detaylar

Micro Programı Bilen Genç Bayan Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 682 görüntüleme 20-35 Yaş Bayan  İlan No : 11548

İş Detayları

Bahçelievler Yenibosna'da bulunan Tekstil Firmamıza; 

• Micro programı kullanabilen 

• En az 5 yıl Deneyimli,

• Dinamik, bayan

Ön Muhasebe Elemanı alınacaktır. 

İrtibat: 0 542 248 93 21

CV: [email protected]


Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Değerli müşterilerimiz; Tüm ekibimizle ve çalışma arkadaşlarımızla müşterilerimizin bizim için çok özel olduğunu aşılayarak tüm ticari ahlak ve etik kurallarını öğretmekle kendimizi yükümlü biliyoruz.

Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı 24 saat hizmetten rahatsız olmayacağımızı hatırlatarak işimizin bizim için ne kadar ciddi bir konu olduğunu bildiğimizi müşterilerimize anlatmaya çalışmaktayız. Vefalı ve dost müşteri ortamı oluşturmak için şunu çok iyi biliyoruz ki müşterimiz verdiği parada sonuna kadar memnun olacak bir hizmet ve kalite almalı, gönlü en iyisini aldığına ( tasarım, dizayn, kalite ve trend) inanmalı.

Kurumuna mal sattığımızda ve içeri girdiğimizde bizim hiçbir hal ve davranışımızdan rahatsız olmamalı. Sizlere şunu taahüt ediyoruz; Hiçbir zaman etik ve ahlak dışı bir tavır ve davranışta bizleri karşınızda bulmayacaksınız. Emeğimize, alın terimize esnafca değer bulduğumuz müddetçe emirlerinize amedeyiz. Bizim için çok şey ifade ediyorsunuz…

ERDEMİR TEKSTİL YAN ÜRÜNLERİ VE ETİKET SAN. TİC. LTD. ŞTİ

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com