Dinçer Cam San. Ltd. Şti

"Muhasebe Bölümünde Çalışacak Tecrübeli Muhasebe Sorumlusu Bayan Alınacaktır Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivride İkamet Eden Tercih Edilir. İ[email protected]" ilanına ait detaylar

Muhasebe Bölümünde Çalışacak Tecrübeli Muhasebe Sorumlusu Bayan Alınacaktır Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivride İkamet Eden Tercih Edilir. İ[email protected] Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 560 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 23198

İş Detayları

MUHASEBE bölümünde çalışacak tecrübeli
MUHASEBE sorumlusu
BAYAN alınacaktır
AVCILAR, Beylikdüzü, Büyükçekmece,
SİLİVRİDE ikamet eden tercih edilir. 

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Hakkımızda

Dinçer Cam, yaklaşık 35 yıldır Türkiye'nin en verimli ve en büyük kapasiteli cam işleme şirketlerinden biri olarak bilinmektedir. Dinçer Cam 1984 yılında kurulmuş ve o günden bu yana fabrikasını geliştirmiştir. 1984 yılında Şişecam yetkili satıcısı oldu..

 

Şirket, mimari camların (dış ve iç) yoğun olarak kullanıldığı inşaat sektöründeki yenilik ve gelişmeleri takip ederek ve Şişecam Düzcam'ın "Yetkili Isıcam Üreticisi" unvanını alarak kendini geliştirmeye devam etmiştir..Günümüzde her türlü camın üretimini yapmaktayız. ve dünyanın her yerine satış yapıyoruz.. Sizde bu büyük ailenin bir parçası olmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin..

Muhasebe Elemanı İş İlanları Hakkında
Muhasebe Elemanı İş İlanları Sayfası
Muhasebe işletmelerin varlık ve kaynaklarının hareketlerini kayıt, sınıflandırma, özetleme, analiz etme ve yorumlama gibi fonksiyonlar ile takip eden bilimsel bir sistemdir. 

Copyright © 2018 isinibul.com