Nil İplik Büküm Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

"- Usta Katlamacılar Ve Bükümcüler - Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesindeki; Nil İplik Büküme, Usta Katlamacılar Ve Bükümcüler Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Usta Katlamacılar Ve Bükümcüler - Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesindeki; Nil İplik Büküme, Usta Katlamacılar Ve Bükümcüler Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 249 görüntüleme Bay/Bayan  İlan No : 20658

İş Detayları

- USTA KATLAMACILAR VE BÜKÜMCÜLER -

BEYLİKDÜZÜ MERMERCİLER SANAYİ SİTESİNDEKİ;

NİL İPLİK BÜKÜME,

USTA KATLAMACILAR VE

BÜKÜMCÜLER

ALINACAKTIR.

Sosyal Haklar

  • SGK
  • Yemek

Şirket tanımı

Nil İplik 1990 yılında iplik büküm faaliyetlerine başlamış olup, her daim kendini yenileyerek ve üretim kapasitesini sürekli arttırarak bugünlere kadar gelmiş ve günümüzde müşterilerine iplik büküm, iplik katlama, iplik aktarma ve iplik fikse alanlarında en iyi hizmeti verebilmek için çalışmakta ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Nil İplik olarak; pamuk, viskon, pes, yün, keten, kesik elyaf, modal, naylon, polyviskon, akrilik, sim pamuk ve naylon sim gibi her türlü ipliği iki, üç ya da dört kat ipliği birbirine büküp ve katlayabilmekteyiz.

Müşterilerimizden firmamıza gelen iplikler katlama işlemine alınıp iplik büküm işlemine hazır hale getirilmektedir.

Katlama bölümünden gelen ipliklerin hassasiyeti göz önünde bulundurularak, müşteri istediği doğrultusundaki turlarda iplik büküm işlemi yapılmaktadır.

İplik büküm işlemi yapıldıktan sonra büküm makinesinden 1.5kg veya 2kg bobinler halinde çıkan iplikler teker teker göz kontrolünün ardından fikseleme işlemeni tabi tutulup kalite kontrol ve paketleme bölümümüze sevk edilmektedir.

NİL İPLİK BÜKÜM TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com