Özünlü Damper Karoser Ve Çelik Konst. San.Tic.Ltd.Şti.

"- Gazaltı Kaynakçıları - Acil Sultangazi'deki Damper Üreticisi Firmamıza Gazaltı Kaynakçıları Alınacaktır." ilanına ait detaylar

- Gazaltı Kaynakçıları - Acil Sultangazi'deki Damper Üreticisi Firmamıza Gazaltı Kaynakçıları Alınacaktır. Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 561 görüntüleme Bay  İlan No : 16914

İş Detayları

- GAZALTI KAYNAKÇILARI -

ACİL SULTANGAZİ'DEKİ

DAMPER ÜRETİCİSİ FİRMAMIZA

GAZALTI KAYNAKÇILARI

ALINACAKTIR.

Şirket tanımı

Özünlüfirması 1977 yılında İstanbul Okmeydanı’nda30 metrekarebir atölyede faaliyetlerine başlamış olup, 1985 yılına kadar burada faaliyetini sürdürmüştür. 1985 yılında halen üretim tesislerinin bulunduğu İstanbul Habipler’e taşınmıştır.

Özünlü büyüme hedefleri doğrultusunda 1991 yılında mevcut fabrikasının bulunduğu araziyi satın alarak geleceğin lider üst yapı üreticisi olma yolunda ilk yatırımını yapmıştır. Bugün itibariyle 3 ayrı tesiste 7000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan olmak üzere toplam 30000 m2 alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.

2009 yılında Kalite Yönetimi anlayışı ile tüm süreçlerini yeniden düzenlerken yeni makina yatırımları ile üretim kapasitesini 2 katına çıkarmayı başarmıştır.

Firmamız 2005 yılından günümüze kadar olan süreçte uluslararası ticaretine de destek olacak şekilde Türkiye’de faaliyet gösteren 6 araç üreticisinin“onaylı üst yapı”tedarikçisi olarak sektörde bir ilki başarmıştır.

Yatırımlarına ve ar-ge çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyen Özünlü yurtiçinde 81 ilde ve yurtdışında 40’dan fazla ülkede satış gerçekleştirerek, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve istihdam yaratmaya devam etmektedir.

Özünlü Damper Karoser ve Çelik Konst. San.Tic.Ltd.Şti.

Copyright © 2018 isinibul.com