Uzman Elektrik Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"Mekanik Montaj Elemanı Aranıyor. Bayrampaşa" ilanına ait detaylar

Mekanik Montaj Elemanı Aranıyor. Bayrampaşa Tam Gün

Süresi Doldu İstanbul (Avr) 416 görüntüleme Bay  İlan No : 16840

İş Detayları

MEKANİK MONTAJ

ELEMANI ARANIYOR.

BAYRAMPAŞA

Şirket tanımı

1985 yılında Ali Şentürk tarafından kurulan Uzman Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd Şti, birçok koldan plastik ve ambalaj sektörüne hizmet eden bir firmadır.

Gelişen teknolojinin ışığında, kaliteli üretim kaliteli hizmet anlayışını birinci öncelik olarak benimsemiş olan Uzman Elektrik, kuruluş yıllarından bu yana ileri teknolojiye dayalı olarak ürün yelpazesini ve müşteri portföyünü genişletmiştir.

Uzman Elektrik, bugün üreteceği cihazı hem tasarlayan, hem üreten, hem pazarlayan hem de satış sonrası teknik desteğini sağlayan entegre bir elektronik firmasıdır.

hr

Kurulduğu zamandan beri kendi alanının lider firması olan Uzman  Elektrik aşağıdaki alanlarda faaliyetini sürdürmektedir:

Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapmakta olan firmamız, satış ağını geliştirerek, müşterilerine daha etkin hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Almanya, Rusya, Ukrayna, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, İran, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri başlıca ihracat yaptığımız ülkelerdir. Rusya ve Suriye’de bayisi bulunan firmamız, bayi ağını genişleterek daha etkin hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Uzman Elektrik geçmişinden gelen deneyimi ile tasarlayıp geliştirdiği ürün ve hizmetlerini, müşterilerinin kullanımına sunarak bugün kalitenin ve güvenin simgesi olmuştur.

UZMAN ELEKTRİK,  PAGEV(Plastik Araştırma ve Geliştirme Vakfı) üyesidir.

Yüzey muamele cihazları üretimi Bilumum rezistans çeşitleri üretimi Elektrik malzemeleri satışı Çok bölgeli  sıcaklık kontrol sistemleri uygulamaları Hız kontrol cihazları montajı PLC Kontrol sistemi uygulamaları Her tür kontrol panolarının projelendirilmesi ve montajı Plastik ve ambalaj makinelerinin otomasyonu Isıtma ve soğutma sistemlerinin projelendirilmesi ve montajı Servis bakım ve onarım hizmetleri

UZMAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Copyright © 2018 isinibul.com